– Αρχική1

    • Contrast
    • Layout
    • Font

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Digital Marketing!

Ένας προσιτός, άμεσος, ευέλικτος και κυρίως αποδοτικός τρόπος διαφήμισης μέσω του internet αποτελεί το Digital Marketing.
Μεταφέρετε τα διαφημιστικά σας μηνύματα στο ενδιαφερόμενο κοινό εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσω των διαφημίσεων σε Facebook, Instagram, Google Adwords. 


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σύγχρονη, ευχάριστη, όμορφη και με πολλά “όπλα” marketing, πρέπει να είναι η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης, αν θέλει να επικρατήσει και να διαδοθεί στην ηλεκτρονική αγορά, για να δώσει αξία σε αυτό που αγαπάτε.

Κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop

To Ίντερνετ σας προσφέρει την δυνατότητα να διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24ωρες το 24ωρο χωρίς να προϋποθέτει την φυσική σας παρουσία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα και δείτε τον όγκο των πωλήσεων σας να αυξάνεται δραματικά.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Τα social Media αποτελούν έναν νέο τρόπο διαφήμισης. Επικοινωνήστε άμεσα και στοχευμένα με το αγοραστικό κοινό. Ακολουθήστε τους πελάτες σας και θα σας ακολουθήσουν και αυτοί. Η δύναμη των social media είναι τεράστια εκμεταλλευτείτε την υπέρ σας!

Γραφιστικές Εφαρμογές

Γραφιστικές Εφαρμογές

Δημιουργήστε μια μοναδική και πρωτότυπη ταυτότητα για την επιχείρηση σας. Λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, banner, σημαίες, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα διαμορφώνουν την εταιρική ταυτότητα της κάθε επιχείρησης και την κάνει να ξεχωρίζει!


Passion to Creation

Η ομάδα μας αναζητά συνεχώς πρωτότυπους τρόπους και συνδυάζει τις φρέσκες ιδέες των μελών της με τις νέες τεχνολογίες
με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης προβολής της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και επομένως της καλύτερης απόδοση της.

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΨΕΝΙΣΚΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΨΕΝΙΣΚΟΣ

MANAGING DIRECTOR

Ένα καλόκαρδο πλάσμα που καλό θα ήταν να μην το πλησιάζετε μέχρι να πιει τον πρώτο του καφέ. Είναι δίπλα σας όλες τις ώρες, για να σας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, όταν βγει από την σπηλιά του. Οι ιδέες του σχεδιάζονται & εφαρμόζονται είτε σε έντυπα είτε στους διαδικτυακούς τρόπους προώθησης, αν έχει κατεβάσει πρώτα τα ηρεμιστικά του.

ΔΑΓΔΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΩ

ΔΑΓΔΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΩ

WEB DESIGN

Μην της μιλάτε όταν κοιτάει κάποια οθόνη γιατί δαγκώνει.. Ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να ανακαλύπτει νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, ενώ παράλληλα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στα social media. Το αγαπημένο της χόμπι είναι τα παιχνίδια στο facebook και τα ταξίδια στον διαστημικό σταθμό.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

SOCIAL MEDIA MANAGER

Αν της τραβήξετε το κινητό, το tablet, το laptop και ότι άλλο έχει οθόνη από μπροστά της θα καταλάβετε πως πρόκειται για την social media manager και το νέο μέλος της ομάδας μας! Μην την απασχολείτε όμως και πάρα πολύ γιατί σίγουρα θα ασχολείται με κάποιο από τα στόρι – προφίλ σας στο facebook ή στο instagram!


From Idea to Project

Βασικός στόχος και όραμα της Adverset είναι να διαδώσει σύγχρονους τρόπους διαφήμισης σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, προσαρμόζοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της
στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, προκειμένου να μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να έχουν ενεργή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο και στην διαδικτυακή αγορά.

Back to top